Wat bieden wij?

We bieden onze specialistische begeleiding aan voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand in de leeftijd van 4 t/m 15 jaar. Te denken aan autisme, het syndroom van Down of een ander erfelijke aandoening. 

We bieden: logeerweekenden
We bieden 1 logeerweekend in de maand aan op bio vakantie oord te Arnhem. Dit is een bosrijke omgeving waar veel gewandeld en gespeeld wordt in de natuur. Ook bio vakantieoord zelf biedt ontzettend veel mogelijkheden voor activiteiten en/of faciliteiten, zoals een snoezelruimte, muziekruimte, bioscoop en een zwembad. De logeerweekenden starten op vrijdag na schooltijd tot zondagmiddag 15.15u. Omdat wij ouders graag volledig ontlasten halen en brengen wij de kinderen uit van school en brengen we de kinderen weer thuis. Uiteraard mogen de kinderen ook opgehaald worden van de locatie. Dit is aan wat ouders zelf prettig vinden.
Helaas zitten onze logeerweekenden vol.

We bieden: dagbesteding
Op onze groep aan de Burgemeester Verderlaan 19 te Utrecht bieden we dagbesteding. We bieden dagbesteding aan kinderen die niet gebruik maken van het speciaal voortgezet onderwijs en aan jong volwassenen die net klaar zijn met school. We zijn een creatieve dagbestedingsplek. We maken verjaardagskaarten en cadeaus, geboortekaarten en cadeaus, sjaals en kinderwagendekentjes en nog zoveel meer. Kom eens langs op onze groep! Je bent enorm welkom! Binnenkort komt onze dagbestedingswebshop online. Hier komen de producten te staan die onze cliënten maken!
Helaas zit onze dagbesteding groep vol.

We bieden: naschoolse opvang
Als kinderen de hele dag naar school zijn geweest willen zij daarna graag vrij zijn en dingen doen die ze leuk vinden. De kinderen worden opgehaald uit school en worden opgevangen door pedagogisch medewerkers in een ontspannen, huiselijke en gezellige sfeer. Door onze 1 op 1 begeleiding is er tijd voor persoonlijke aandacht. Kinderen krijgen wat te drinken en eten (fruit). We dagen de kinderen uit om de dag die ze hadden op school te bespreken en bereiden hen voor op het middagprogramma van HeppieKidZ & HeppieDayZ. In dit middagprogramma wordt altijd rekening gehouden met het energie en ontwikkelingsniveau van het kind, waardoor de kinderen soms iets voor zichzelf kunnen doen of meedoen aan een gezamenlijke activiteit. De kinderen nemen we mee in het maken van keuze rondom de activiteiten. Als er op het programma: spelletjes spelen staat, mag het kind zelf kiezen welk spel het wilt spelen. Of als er knutselen op het programma staat, mag het kind kiezen tussen 2 knutselactiviteiten.
Helaas zit onze naschoolse opvang groep vol.

We bieden: vakantieopvang
Ook gedurende alle vakantieweken is HeppieKidZ & HeppieDayZ geopend. Naast het reguliere aanbod van activiteiten krijgen de vakantieweken nog extra kleur door een vakantie-activiteitenaanbod. Veelal gaat het hier om grotere activiteiten die in reguliere schoolweken niet haalbaar zijn. We bezoeken tijdens vakanties regelmatig museums of gaan naar het zwembad, de dierentuin of lokale speeltuinen. Dit klinkt groot en veel, maar we houden altijd rekening met prikkelverwerking en de balans in een activiteit aanbieden en rust en relaxen bij ons op de groep.