HeppieDayz Dagbesteding

Met liefde en zorg, begeleiden we elk kind op zijn eigen pad

Onze dagbesteding richt zich op het bieden van activiteiten en ervaringen die onze deelnemers stimuleren en laten groeien. We zijn dan ook een ‘belevingsgerichte dagbesteding’: we leggen de nadruk op het creëren van positieve, betekenisvolle ervaringen die de kwaliteit van leven verbeteren.

Bij ons voelt elk kind zich geliefd en gewaardeerd

Bij HeppieDayZ geloven we in het creëren van betekenisvolle ervaringen die een glimlach op ieders gezicht toveren. Onze kleinschalige dagbesteding biedt een warme en liefdevolle omgeving waar elk kind de kans krijgt om te stralen.

En doordat we kleinschalig zijn hebben we daarnaast ook de ruimte om te investeren op de ontwikkelingsgebieden van elk kind, zoals zelfstandigheid, zelfredzaamheid, sociale interactie, zelfvertrouwen, de lichamelijke ontwikkeling door middel van sport en spel en specifieke vaardigheden zoals het oefenen van leespraat. Ook staan we elke dag in de keuken om onze bekende granola te bakken die te koop in binnen onze webshop.

Als laatste belangrijke punt hechten we veel waarde aan de samenwerking met ouders. Ouders worden dan ook nauw betrokken bij het dagbestedingsprogramma. We delen regelmatig updates, communiceren openlijk en zorgen voor een continue uitwisseling van informatie om ervoor te zorgen dat we samenwerken aan de beste ondersteuning.

HeppieDayZ; een plek waar elk kind gaat stralen en kan groeien!

Op dit moment hebben we 1 plekje vrij op onze dagbesteding – maart 2024.
Neem contact met ons op voor dit vrije plekje!

Neem contact op