HeppieWC: een zindelijkheidstraject voor kinderen en jong volwassenen met een ontwikkelingsachterstand

Samen op weg naar zindelijkheid en zelfstandigheid

Bij HeppieWC, gevestigd in Utrecht, begrijpen we dat elk kind zijn of haar eigen tempo heeft bij het ontwikkelen van zindelijkheid. Voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand kan dit proces soms wat extra tijd en begeleiding vereisen. We zijn er om te helpen.

Ons gespecialiseerde team van begeleiders staat klaar om kinderen met een ontwikkelingsachterstand 1 op 1 te ondersteunen bij het behalen van belangrijke mijlpalen op het gebied van zindelijkheid. We geloven in de kracht van geduld, begrip en een op maat gemaakte aanpak.

Onze zindelijkheidsbegeleiding afgestemd op de unieke behoeften en mogelijkheden van elk kind. We werken 1 op 1 op onze eigen locatie te Utrecht, om een zo prikkelarme omgeving te bieden. De enige prikkel die namelijk belangrijk is: is de WC. Doormiddel van te behalen stappen die beloond worden, werken we 1 op 1 toe naar zindelijkheid en zelfstandigheid.

Tarieven HeppieWC: zindelijkheidsbegeleiding

Op dit moment worden we vergoed door een aantal gemeenten. Vraag bij jouw eigen gemeente of zij een traject bij ons vergoeden.
Daarnaast worden we volledig vergoed vanuit de WLZ-PGB, op basis van individuele begeleiding. Ons uurtarief voor HeppieWC is €77,- per uur.

Wij helpen jullie graag! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een kennismakingsgesprek te plannen!