Investering

Onze specialistische begeleiding bieden we vanuit een PGB budget (WLZ of de jeugdwet).

Ons uurtarief voor individuele begeleiding zit op €37,27 per uur.
Het tarief voor dagbesteding is €82,50 per dagdeel (inclusief reiskosten, persoonlijke en individuele begeleiding). Onze dagen bestaan uit 2 dagdelen.

Onze ‘begeleiding groep’ (dagbesteding) ligt hoger dan het standaard tarief voor begeleiding groep omdat wij een omgeving bieden waar afgeweken kan worden van het programma en waarin elk moment de ruimte is om het kind te volgen. Zo is onze beroepskracht-kindratio 1 op 2, wat zeer wenselijk is voor onze deelnemers.
Ook zetten wij paramedische disciplines in om achteruitgang in de algehele ontwikkeling te voorkomen en vooruitgang te bevorderen. Zo behoort de deelname van deelnemers aan therapieën (speltherapie, reflexintegratie therapie) en een stuk opvoedingsondersteuning voor het gezin thuis allemaal in het aanbod.
Daarnaast worden deelnemers door medewerkers van het team van Kindertraining Nederland BV opgehaald en thuisgebracht, wordt logopedie, fysiotherapie en wekelijks zwemles geregeld door het team, zodat ouders enorm ontlast worden.

Heb je als ouder nog niet eerder te maken gehad met een PGB en wil je dit volledig nieuw aanvragen? Neem dan ook contact met ons op, want in het voortraject kunnen we je volledig begeleiden!