HeppieKidZ: Kindercoaching, Kindertherapie en training

Ontdek de sleutel tot het welzijn van jouw kind

Bij HeppieKidZ is ons doel om jouw kind te helpen zich optimaal te ontwikkelen en goed om te gaan met verschillende aspecten van het leven. Hieronder omschrijven we enkele punten waarop wij kindercoaching, kindertherapie en training bieden:

  1. Emotionele ondersteuning: Omgaan met emoties zoals boosheid, verdriet, angst en frustratie. Het ontwikkelen van emotionele intelligentie en zelfbewustzijn. Het bevorderen van positief zelfbeeld en zelfvertrouwen.
  2. Sociale vaardigheden: Het ontwikkelen van goede communicatievaardigheden. Omgaan met vriendschappen, conflicten en groepsdynamiek. Het stimuleren van empathie en begrip voor anderen.
  3. Gedragsproblemen: Begeleiding bij het aanpakken van gedragsproblemen zoals agressie, teruggetrokkenheid of ongepast gedrag. Het leren van sociale normen en gedragsverwachtingen.
  4. Gezinsdynamiek: Samenwerken met ouders om een ondersteunende en stimulerende thuisomgeving te creëren. Het bevorderen van positieve ouder-kindrelaties.
  5. Zelfregulatie: Het aanleren van zelfregulatiestrategieën om impulsen te beheersen en frustraties te verminderen. Het ontwikkelen van stressmanagementvaardigheden.
  6. Overgangen en veranderingen: Ondersteuning bij overgangsperiodes zoals verhuizing, scheiding of schoolveranderingen. Het omgaan met stress veroorzaakt door veranderingen in het gezin of levensomstandigheden.
  7. Zelfontdekking en identiteit: Het helpen van kinderen bij het begrijpen van zichzelf, hun interesses en hun sterke punten. Ondersteuning bij het verkennen van hun identiteit en persoonlijke doelen.

Onze benadering is speels, creatief en vol begrip. We creëren een veilige omgeving waar kinderen zich vrij voelen om te uiten wat er in hen omgaat.

Ons aanbod

Kindercoaching, therapie en training

We bieden kindercoaching, therapie en trainingen aan kind en ouders op onze locatie te Utrecht, Burgemeester Verderlaan 19. Doordat we onze aanpak afstemmen op de unieke behoeften en persoonlijkheid van jouw kind, is geen traject hetzelfde. We werken met verschillende werkvormen oa: Yucel, Theraplay oefeningen, ACT oefeningen, cognitieve gedragstherapie oefeningen, mindfulness, speltherapie, maar kunnen er ook voor kiezen om een stuk te gaan lopen tijdens een sessie. Juist het combineren van verschillende (evidence based) werkvormen en aanpakken is naar onze mening effectief.

Kosten
Kennismakingsgesprek€45,-
1 sessie€85,-
Voorbeeld individueel traject van 6 sessies x 60 minuten€450,-
Wij bieden zorg op maat, de trajecten wordt aangepast aan de behoeften van jouw kind. De hoeveelheid sessies staat niet vast van te voren. Als u een traject aangaat vervallen de kosten van het kennismakingsgesprek.

Sherborne®: bewegingsgerichte training

Sherborne® bewegingsgerichte begeleiding richt zich op het bevorderen van de ontwikkeling en het welzijn van kinderen met een ontwikkelingsachterstand, hechtingsproblematiek, motorische problemen, gedragsproblemen en emotionele moeilijkheden.

Lekker In Mijn Vel met de MiniMuzikantjes©: een creatieve training

We bieden individuele en groepstrainingen aan om de sociaal-emotionele ontwikkeling te bevorderen op creatieve wijze samen met de MiniMuzikantjes. Deze zelf ontwikkelde methode gebruikt de werkvormen: theater, dans, zang en knutselen.

Wil je graag een kennismakingsgesprek plannen of meer informatie? Vul dan ons contactformulier in: